Δεν τους έφθανε το παράλληλο σύστημα παρακολούθησης των αποτελεσμάτων, το POULAKIS POLL ώστε εμμέσως πλην όμως σαφώς να υπονοήσουν νόθευση των αποτελεσμάτων στα πρότυπα του Τραμπ, κυκλοφορούν και υπό μορφή ανεκδότου ότι δόθηκε εντολή (;) από τον Μητσοτάκη να ακυρώνονται τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!

Πως θα γίνει; Όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ στα Βόρεια, θα διαγράφουν το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου οπότε το ψηφοδέλτιο θα θεωρείται άκυρο! Δηλαδή, ο ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει εντολή από τον Μητσοτάκη να σβήσει το όνομα του Κατρούγκαλου! Μα, ακόμη κι αν συμβεί αυτό, πόσο βλάξ μπορεί να είναι ένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ακολουθήσει την εντολή Μητσοτάκη;

Εκτός, εάν όντως στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πεπεισμένοι ότι οι ψηφοφόροι τους είναι ανόητοι και κάνουν ό,τι τους λέει ο Μητσοτάκης και όχι ο Τσίπρας. Εδώ που τα λέμε για να ψηφίζουν (όσοι έχουν απομείνει) ΣΥΡΙΖΑ κάποιο ένζυμο του εγκεφάλου έχει καεί, αλλά μέχρι αυτού του σημείου να διαγράψουν το όνομα στο ψηφοδέλτιο, δεν τους έχω.

Ωστόσο είναι προφανές ότι όσο οι τραμπαρίφες του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν ότι… νυχτώνει πριν τη δύση του ήλιου και αρχίσουν να πέφτουν οι φάπες των αποτελεσμάτων, τόσο θα εντείνουν τις προσπάθειες ώστε να αποδείξουν ότι ο λαός έπεσε θύμα παραπληροφόρησης και δεν ψήφισε για το συμφέρον του: ΣΥΡΙΖΑ!

Αλήθεια, να ρίξω κι εγώ μια ιδέα: Είστε που είστε «τραμπαρίφες» γιατί δεν το τερματίζετε με μια εισβολή στο Μαξίμου;

Easy Writer