Ο Βαγγέλης Αντώναρος κάνει προβλέψεις για τις εξελίξεις ειδικά ως προς τα στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και την πορεία του κόμματος που αναμένεται να συστήσουν. Και τους δίνει, μέσω συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Status, ένα ποσοστό της τάξης του 1% με 1,5%.

Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ακόμη και αυτό το ποσοστό κάνει ζημιά σε ένα κόμμα, που καταρρέει, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης το στόχο που έθεσε για τις ευρωεκλογές το θέμα είναι οι προβλέψεις του Βαγγέλη Αντώναρου.

Ο συγκεκριμένος που κατέβηκε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και δεν εξελέγη παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν ορισμένοι από την Κουμουνδούρου, με τις προβλέψεις έχει ένα θέμα.

Επί σειρά μηνών έγραφε (προέβλεπε) για εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία. Έγραφε (προέβλεπε) για την πτώση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έγραφε (προέβλεπε) για τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας και ποσοστά για να δείξει πως το παιχνίδι (το πολιτικό) γύριζε. Έχει γράψει (προβλέψει) πολλά. Και σε όλα έχει πέσει έξω.

Πάντως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (αυτά που έμειναν) κοιτούν με μισό μάτι τον Βαγγέλη Αντώναρο που επισήμως –ανεπισήμως μετρά χρόνια- εμφανίσθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο και από τον Σεπτέμβριο έχει αναλάβει ρόλο υπερασπιστή του Στέφανου Κασσελάκη.

Σημείωση: Τουλάχιστον σταμάτησε να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Καραμανλισμού