Βλέπω ΤikΤok του αποφορτισμένου και εμφανώς ξεκούραστου Στέφανου Κασσελλάκη από τις Σπέτσες, ο οποίος, νομίζοντας ότι το ΟΑΚΑ κατασκευάστηκε επί Μητσοτάκη, ζητάει τα ρέστα από τον ίδιο τον Μητσοτάκη για τα προβλήματα διάβρωσης της στέγης Καλατράβα.

Θα μου πείτε, εδώ καλά καλά δεν ξέρει τη διεύθυνση της έδρας του κόμματος που «προεδρεύει», το πότε κατασκευάστηκε η στέγη Καλατράβα θα ξέρει; Του είπαν ο Μητσοτάκης φταίει, αυτό παπαγαλίζει σε σπαστά ελληνικά. Ο Μητσοτάκης βέβαια, στις 21.12.2021, όταν ο Κασσελάκης διατελούσε χρέη… εφοπλιστή, ενέτασσε στο Ταμείο Ανάκαμψης το έργο «Ανακαίνιση Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών» (κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5158654)» με ΑΔΑ Ψ52ΕΗ-30Κ.

Το έργο αποτελείται από 6 υποέργα: i) της συντήρησης και της επισκευής των χαλύβδινων κατασκευών της στέγης του σταδίου (στέγαστρο), ii) των μηχανημάτων στις εγκαταστάσεις καλαθοσφαίρισης και κολυμβητηρίου, iii) του ποδηλατοδρομίου, iv) του συγκροτήματος αντισφαίρισης και v) των υπαίθριων χώρων και vi) των χαλύβδινων κατασκευών της Αγοράς και του Τοίχου των Εθνών.