Ο Βίτσας καλύπτει Παππά και «βλέπει»… επίθεση σε Τσίπρα

10
ΑΠΕ ΜΠΕ

Κάλυψη στον Νίκο Παππά έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, όσον αφορά στο τοπίο που έχει διαμορφωθεί μετά τις καταγγελίες Καλογρίτσα.

Μιλώντας στον Status 107,7 ο Δημήτρης Βίτσας ανέφερε ότι:

«Συζητάμε για μία περίπτωση, που από νομικής άποψης είναι σχεδόν λυμένη: το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο, αποφάσισε ότι η επιχειρηματολογία Καλογρίτσα δεν είναι σωστή. Εύκολα λοιπόν, μπορώ να πω, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην ελληνική δίκη, ότι αν ήταν μία εικονική διαδικασία, τότε ο πρώτος που θα το έλεγε θα ήταν η λιβανέζικη εταιρία.

Άρα, πρόκειται για επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ας αφήσουμε τώρα τον Νίκο Παππά, απλώς αναφέρεται το όνομά του, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από τα πραγματικά προβλήματα».

Ο κ. Βίτσας έκανε λόγο για στοχοποίηση του Ν. Παππά. «Το σύστημα δεν συγχωρεί στο Νίκο Παππά, ότι έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και κατάφερε εν πολλοίς να βάλει μία τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να κάνει κάποιους να πληρώσουν ή όπως λένε οι ίδιοι, το έχω ακούσει, με μία έννοια να τους «ταπεινώσει», επειδή τους έβαλε μέσα σε ένα ένα κτίριο για 24 ώρες.

Δεν βλέπω να έχει βγει κάτι, που να αφορά το Νίκο Παππά και να πρέπει να απομακρυνθεί αυτή τη στιγμή (από το κόμμα)» κατέληξε ο Δημήτρης Βίτσας.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr