Ο Τσίπρας… «πνίγηκε» με τη γραβάτα (vid)

41
ΑΠΕ ΜΠΕ

Η εμμονή του Αλέξη Τσίπρα με την… απουσία γραβάτας, δε θα μπορούσε να λείψει από τη θεματολογία της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ρωτώντας τον γιατί δε φοράει γραβάτα, εξέφρασε την δική του άποψη, ότι δηλαδή με τη γραβάτα τιμάται ένα πρόσωπο, με τον Αλέξη Τσίπρα να παραδέχεται ότι «μπορεί να είμαι λίγο εγκλωβισμένος κάποιων στερεοτύπων ως προς αυτό. Κι ενώ θέλησα να σπάσω τα στερεότυπα τώρα έχω βρεθεί εγκλωβισμένος στα αντίθετα στερεότυπα».

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν εξελέγη πρωθυπουργός αποφάσισε συμβολικά να πει ότι «δεν θα γίνω άλλος, θα είμαι αυτός που ήμουν» και καθώς δεν συνήθιζε να φοράει γραβάτα, συνέχισε να κάνει το ίδιο και μετά την εκλογή του. Ωστόσο, από κάποιο σημείο κι έπειτα, όπως είπε, εγκλωβίστηκε γιατί αν φορούσε γραβάτα «θα έλεγαν κάποιοι “άλλαξε αυτός, την ψώνισε αυτός, συμβιβάστηκε αυτός”».

Σε σχόλιο ότι ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Αλέξης Χαρίτσης φορούν γραβάτες, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι: «Η συνιστώσα της γραβάτας στον ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει έδαφος».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr