Δύο ερωτήματα που αφορούν την υπόθεση του δήθεν νεκρού κοριτσιού στον Έβρο (έχουν ζητήσει συγγνώμη ακόμα και ξένα ΜΜΕ) και τις καταγγελίες που έχουν να κάνουν με τη δράση του στενού του συνεργάτη Νίκου Παππά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, έχει θέσει μέσω του Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα τα οποία ακόμα δεν έχουν απαντηθεί.

Συγκεκριμένα η μια ανάρτηση έχει ως ακολούθως: «Μετά από πόσες διαψεύσεις της ύπαρξης της δήθεν νεκρής μικρής Μαρίας, θα αισθανθεί την ανάγκη ο κ. Τσιπρας να ζητήσει συγγνώμη για το ατόπημα του;»

Η άλλη ανάρτηση περιλαμβάνει σημαντική ερώτηση για τους χειρισμούς του Νίκου Παππά οι οποίοι πρόσφατα έχουν καταγγελθεί από συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω κατάθεσης στο Ειδικό Δικαστήριο, αλλά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξακολουθεί να έχει και σε αυτό το θέμα αφωνία…

«Πόσο ακόμη θα παραμένει σιωπηλός ο κ. Τσίπρας σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούν τη δράση του στενού του συνεργάτη κ. Παππά;», ρωτάει ο κ. Γαϊτάνης.

Χρονικά περιθώρια για απαντήσεις υπάρχουν. Θα είναι όμως πειστικές;

Οψόμεθα.