Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης πήγε στο συνέδριο του Economist και προσπάθησε να τοποθετηθεί πάνω σε ζητήματα, αλλά και πάλι ένα εμπόδιο -πτερωτό- στήθηκε μπροστά του. Συγκεκριμένα, μία μύγα πετούσε γύρω του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο συνέδριο του Economist, όπως απεικονίζεται και σε βίντεο που αυτήν τη στιγμή έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο.

Στο βίντεο ο Στέφανος φαίνεται ενώ μιλά ταυτόχρονα να κάνει και κινήσεις στον αέρα, σαν να προσπαθεί να αποκρούσει κάτι. Οι προσπάθειες ήταν πολλές, αλλά μάταιες. Στη συνέχεια, επέλεξε να αντιμετωπίσει με χιούμορ την κατάσταση, αναφωνώντας: «Όλο σε εμένα έρχεται». Αυτή η φράση θυμίζει τη γνωστή ρήση, «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται». 

Τώρα, δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Είτε το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον του, είτε το σύμπαν προσπαθεί να τον προστατέψει για να μην πει ή κάνει κάτι που θα χειροτερέψει την ήδη δυσχερή θέση, στην οποία βρίσκεται ως πολιτικός αρχηγός. Ας μη λησμονάται, άλλωστε, πως δημοσκόπηση την Πέμπτη έδειξε ότι 7 στους 10 τον αποδοκιμάζουν.