Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα. Μόνο που πηγαίνοντας στο νησί των Φαιάκων έσπασε το… εμπάργκο που είχε βάλει η Έλενα Ακρίτα, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από περίπου δύο μήνες όταν κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού φτιάχτηκε ομοίωμα του επικεφαλής της Κουμουνδούρου το οποίο χαρακτηρίστηκε ομοφοβικό.

Μάλιστα σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα είχε ανακοινώσει -σημειώνοντας πως αυτό θα την πονέσει- ότι δεν θα ξαναπάει στο νησί έως ότου «οι δημοκράτες κάτοικοι του νησιού ξαναπάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και διώξουν τα σκουπίδια». Ουδείς γνωρίζει αν αυτό έγινε. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στέφανος (της Ελλάδας) Κασσελάκης βρέθηκε στο νησί της Κέρκυρας που είναι διάσημο για το Πάσχα και τον τρόπο που γιορτάζονται οι άγιες ημέρες, σε αυτό.

Μάλλον η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπολόγιζε ότι ο ινφλουένσερ πρόεδρος του κόμματός της δεν θα έχανε την ευκαιρία να βρεθεί στο νησί για να βγάλει σέλφι και να κάνει… αγκαλιές -ήδη φτάνοντας τις ξεκίνησε- με τόσο κόσμο που θα έχει. Βέβαια και ο προκάτοχός του -που δεν έκανε τον σταυρό του, αλλά δεν έχανε εκκλησία για εκκλησία- είχε πάει το Πάσχα του 2023, τελικά βέβαια του πήγε και πολύ καλά…