Ράγισε (θα δούμε αν πραγματικά έσπασε) η στάμνα της χυδαιότητας που έφερε στον ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική ζωή ο Πολάκης. Το bullying που έκανε σήμερα, με το γνωστό του ύφος, σε συνεργάτιδα του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ανάγκασε τον Κασσελάκη να τον θέσει εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μένει φυσικά να δούμε αν ο Στ. Κασσελάκης θα τολμήσει -το θεωρούμε απίθανο- να στείλει στα όργανα του κόμματος και αίτημα διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο».

Η (αναγκαστική επαναλαμβάνουμε) διαγραφή του «αψύ» Πολάκη ήρθε λίγη ώρα μετά τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε σε εργαζόμενη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Μη στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω» της είπε ο αχαρακτήριστος.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε προχωρήσει σε χυδαία σεξιστική επίθεση εναντίον της Μαρίας Συρεγγέλα λέγοντάς της «βούλωσ' το» και «να πάει να κάνει καμιά δουλειά».

Ανεξάρτητα από το γεγονός της διαγραφής Πολάκη (σ.σ.: εικάζουμε ότι θα είναι προσωρινή και σύντομα θα επανακάμψει ο «νταής» βουλευτής), ο «πολακισμός» δεν ξεριζώνεται τόσο εύκολα από τα σπλάχνα της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Και δεν ξέρουμε αν το θέλει κιόλας η ηγεσία του κόμματος, μιας και στελέχη του κόμματος και φανατικοί οπαδοί του στο Διαδίκτυο ξερνάνε χολή και εχθροπάθεια όχι μόνο για τους πολιτικούς αντιπάλους του αλλά και για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που του ασκούν κριτική.

Σε κάθε περίπτωση αρχή άνδρα δείκνυσι και όπερ έδει δείξαι...

Υγ. Για να μην τα φορτώνουμε όμως όλα στον Κασσελάκη, αυτός που ανέχτηκε και επέβαλε στον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες συμπεριφορές ήταν ο Αλέξης Τσίπρας. Το γεγονός ότι τις «χρησιμοποίησε» για να κάνει τη «δουλειά» του κι ο Κασσελάκης δεν αθωώνουν τον Τσίπρα. Ντρέτα λόγια.