Ο Γιάννης Μπρατάκος πάντως επιδεικνύει τεράστια κινητικότητα σε ό,τι αφορά το λεγόμενο μασάζ στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Παλιών και απενεργοποιημένων, αλλά και ενεργών.

Πριν από λίγο καιρό στο καφέ Allegro του Μεγάρου Μουσικής είχε δει τους πρώην βουλευτές και πολιτευτές της βόρειας Ελλάδας. Την περασμένη Παρασκευή το μασάζ συνεχίστηκε στον ίδιο χώρο και παρόλο που πέρασε μάλλον στα ψιλά ήταν κρίσιμο.

Και λέμε κρίσιμο γιατί στη σύναξη έδωσαν το παρών πολλοί κομβικοί εκπρόσωποι του σημερινού παραγωγικού διοικητικού και επιστημονικού προσωπικού της Θεσσαλονίκης που είχαν μία σημαντική διαδρομή ιδιαίτερα την περίοδο 1980 με 1990 στην ΟΝΝΕΔ και τη ΝΔ και οι οποίοι θα βάλουν πλάτη στην προσπάθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας.

Δράσεις για την τελική ευθεία

Στον 6ο όροφο του Μεγάρου Μουσικής λοιπόν εθεάθησαν, όπως γράφει η εφημερίδα «Μακεδονία», μεταξύ των άλλων οι Μανώλης Μπελιμπασάκης, Νίκος Ταχιάος, Πάρις Μπίλλιας, Κώστας Πουτίκας, Λευτέρης Γεωργιάδης, Θέμης Καρτσιώτης, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Μαρία Ζουρνά, Γιώργος Τσακούμης, Φάνης Ουγγρίνης, Βασίλης Γάκης, Νίκος Νίτσας, Κύρος Υάκινθος, Γιώργος Αρσένος, Γιάννης Τσιτσόπουλος, αλλά και θεσμικοί της πόλης όπως ο Αναστάσιος Καπνοπώλης και ο Συμεών Διαμαντίδης.

Παρών και ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Νίκος Παπαϊωάννου που απεύθυνε και έναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ φυσικά το λόγο πήρε και ο κ. Μπρατάκος.

Πολλές αναμνήσεις, πολύ κους κους, αλλά και οι σχεδιασμοί για δράσεις στην τελική ευθεία των εκλογών για τη στήριξη της ΝΔ.