Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να γέρασε αλλά τον τρόπο να επικοινωνεί με τους πολίτες και να περνάει το μήνυμα δεν τον ξέχασε. Σημειωτέον ότι στην Ιταλία το «Κίνημα» των αρνητών έχει αφυπνίσει την ακροδεξιά και έδωσε την ευκαιρία να διεισδύσουν σ’ αυτό διάφοροι «περίεργοι» τύποι.

Η πολιτικοποίηση της πανδημίας εξελίσσεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ εδώ στην Ελλάδα πολιτικοί εξ αριστερών και εκ δεξιών, ολοένα και περισσότεροι σπεύδουν να χαϊδέψουν τα αυτιά των αντιεμβολιαστών. Ωστόσο εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων θα περίμενε κανείς από τους πολιτικούς που τάσσονται υπέρ των εμβολιασμών να βγουν μπροστά.

Να αγνοήσουν τα «ψηφουλάκια» και να τα πουν χύμα όπως ο Μπερλουσκόνι σε όλους εκείνους που προκλητικά βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των άλλων και με τις κινητοποιήσεις τους βλάπτουν τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους. Έχετε δει κάποιον βουλευτή να παίρνει θέση στα κοινωνικά δίκτυα, όπως ο Μπερλουσκόνι;

Να αναφέρεται στους «μπαχαλάκηδες», που κάθε Σάββατο δεν σέβονται τους κανόνες και την υγεία των συμπολιτών τους, όπως αναφέρει αψηφώντας το πολιτικό κόστος; Δείτε την ανάρτηση του Μπερλουσκόνι- που τα βάζει και με μια μερίδα των ψηφοφόρων του- και βγάλτε συμπέρασμα γιατί οι ψεκασμένοι κυριαρχούν.

Γιατί πέραν της αξιωματικής αντιπολίτευσης που χρησιμοποιεί τους αρνητές για να αποκομίσει πολιτικό κέρδος από τη φθορά της κυβέρνησης, οι περισσότεροι βουλευτές κάνουν τις πάπιες…

Easy Writer