Για κάποιον περίεργο λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης πιστεύτει ότι κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και σάιτ, είναι κάτι σαν τα μισθοδοτούμενα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και τα κομματικά μέσα ενημέρωσης, η επιβίωση των οποίων συνδέεται άμεσα με τα χρήματα που διαθέτει η Κουμουνδούρου και τα οποία αναπαράγουν ό,τι παλαβομάρα του έρθει να πει με τα βίντεο και τις αναρτήσεις στο Διαδίκτυο.

Γι' αυτό ίσως και επιχειρεί να κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας στους δημοσιογράφους κουνώντας το δάχτυλο όταν στριμώχνεται στο εσωτερικό πεδίο απαιτώντας την αναπαραγωγή αυτών που κατά τη γνώμη του αποτελούν προτάσεις πολιτικές. Το διάστημα μεταξύ των εσωκομματικών συγκρούσεων ασχολείται κυρίως με τα πρωινάδικα παρέχοντας υλικό από την ενασχόλησή τους με το επάγγελμα του… ινφλουένσερ.

Εν είδει διευθυντή ειδήσεων και αρχισυντάκτη, δίνει οδηγίες συνοδεύοντάς τες με αναφορές σε διαπλοκή που δεν αφήνει να φτάσει στον… λαό η θέση του αδιαμεσολάβητου ηγέτη της Αριστεράς, αν και ένα χρόνο τώρα έχουμε όλοι μάθει απέξω όσα υποστηρίζει για τη ζωή του, προσωπική και επαγγελματική, αλλά και για το κάθε πότε βγαίνει βόλτα ο σκύλος του – χωρίς να έχουμε τίποτα με το ζωάκι που δείχνει υπέροχο.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τις αναρτήσεις του μεταξύ των οποίων αυτήν με τα γενέθλια της Φάρλι, τις βόλτες τους, το γυμναστήριο και ό,τι άλλο κάνει ένας ινφλουένσερ για να τραβήξει λάικ. Μόνο που στο τέλος και ο Στέφανος Κασσελάκης κατάλαβε ότι τα λάικ δεν είναι ψήφοι. Και οι αγκαλιές δεν είναι ποσοστά εκλογικά.

Για να τελειώνει αυτό το παραμύθι. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο πιο προβεβλημένος αρχηγός. Σε καθημερινή, πολλές φορές ωριαία, βάση. Τώρα αν αυτά που λέει δεν του αρέσουν μετά, είναι δικό του πρόβλημα. Αν όλα αυτά που έχει πει και έχει κάνει τώρα γυρίζουν μπούμερανγκ εντός του εσωκομματικού πεδίου και της εσωκομματικής μάχης που είναι σε εξέλιξη μετά την ευθεία αμφισβήτησή του και από τον μέντορά του Παύλο Πολάκη, δεν αφορά κανέναν άλλο.

Ας αφήσει όμως τα μαθήματα… δημοσιογραφίας. Ας τα κάνει στα συριζοτρόλ. Ας κοιτάξει να δει τι θα κάνει με τα κομματικά μέσα ενημέρωσης και τους απλήρωτους δημοσιογράφους και λοιπούς εργαζόμενους που βρέθηκαν στον αέρα. Ή ας ασχοληθεί με το τετραήμερο γλέντι του στην Κρήτη που τώρα τον ενοχλεί η ενασχόληση με αυτό, τη στιγμή που ο ίδιος το έχει διαφημίσει με όποιον τρόπο μπόρεσε…