Μαζεύοντας εν μέρει τα περί “γιαουρτώματος” που ανέφερε σε αναρτήσεις του για τον πρωθυπουργό ο εκλεκτός του Αλέξη Τσίπρα για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δήλωσε… αγωνιστής αφού έχει κλείσει τα… διόδια και έχει κάνει απεργία… πείνας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος που  εμφανίζεται ως πιστός οπαδός του Τσίπρα, πλέον, υποστήριξε πως τα περι “γιαουρτώματος” ήταν “τρολιά” ενώ δήλωσε ότι “δεν είναι λύση”, προσθέτοντας όμως ταυτόχρονα ότι δεν μετανιώνει για όσα έγραψε και είπε.

«Δεν είναι λύση το γιαούρτωμα για τον πρωθυπουργό. Λύση είναι να τον καταψηφίσουμε. Δεν το μετάνιωσα που το έγραψα. Κάναμε ένα αστείο και έγινε ό,τι έγινε» είπε στο Mega.

Παράλληλα υποστήριξε πως είναι τιμή του να τον ταυτίζουν με τον Πολάκη (δεν είναι πλέον ο μόνος αφού στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι προσπαθούν να μιμηθούν τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα) και δηλώνει αγωνιστής.

Και πως προκύπτει αυτό; Το διευκρίνισε ο ίδιος λέγοντας ότι «στη ζωή μου δεν κάνω μόνο δηλώσεις, έχω προϊστορία. Έχω κλείσει τα διόδια, έχω κλείσει την εθνική οδό και έχω κάνει απεργίες πείνας. Δεν λέω μόνο, κάνω πράξεις».