Σύγχυση στο μυαλό του φιλόρωσου προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος για ακόμα μία φορά επιτέθηκε χυδαία στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξη στην Ουκρανία και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Μάλιστα, ο κ. Βελόπουλος βλέπει ως «αντεθνική» την στήριξη της Ουκρανίας από την Ελλάδα, ξεχνώντας προφανώς τις άριστες σχέσεις που έχουν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Για ακόμα μία φορά, ο κ. Βελόπουλος, παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και στο ημερίσιο δελτίο λάσπης και υπέρμετρου λαϊκισμού καταφέρθηκε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την αβάσιμη κατηγορία ότι ο Ζελένσκι αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός συνάπτει διμερείς συμφωνίες εν κρυπτώ με την Ουκρανία.

Ειδικότρα η Ελληνική Λύση υποστηρίζει νε ανακοίνωσή της ότι: «Έως σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ - βάπτιζαν - την αντεθνική πολιτική τους στο ουκρανικό, ως Νατοϊκή και Ευρωπαϊκή -υποχρέωση-. Τώρα, αποκαλύπτεται από τον ίδιο τον Ζελένσκι, ότι ο πρωθυπουργός συνάπτει διμερείς συμφωνίες εν κρυπτώ με την Ουκρανία!».

Ο Βελόπουλος ισχυρίζεται πως η στήριξη στην Ουκρανία... Εξυπηρετεί τον Ερντογάν

Καταλήγοντας στο αυθαίρετο και ιδεοληπτικό συμπέρασμα: «τεκμηριώνεται πλέον ότι η αντεθνική πολιτική με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία που εξυπηρετεί μόνο τον Ερντογάν, είναι προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη».