Βαγγέλης Αντώναρος: Ωδή στη βλακεία

628

Με μια ανάρτηση (σ.σ.: βρίθει ακροδεξιών και ψεκασμένων εκφράσεων) στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Αντώναρος, επιχειρεί να “σχολιάσει” τα ελληνοτουρκικά (ο καημένος), καθώς και την πολιτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός αναφορικά με την παραβατικότητα της Τουρκίας.

Η (ψεκασμένη) ανάρτηση του Βαγγέλη Αντώναρου:
«Ειναι απιστευτο. Αλλά αυτός ο περιεργος φοβισμένος κι αμήχανος τυπος που δεν ξέρει τι να κάνει τα χέρια του και δεν ελέγχει τις εκφράσεις του προσώπου του ειναι ο δημοκρατικα εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ούτε ο Τσαμπερλαιν — ο αρχιτεκτονας της αποτυχημενης πολιτικής του κατευνασμου — δεν ηταν τοσο “μαζεμένος” απέναντι στον Ερντογάν, συγγνωμη στον Χίτλερ, ήθελα να πω…».
Άντε, και εις… κατώτερα! 

ΥΓ. Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον Αντώναρο, ότι ο Μητσοτάκης, σε αντίθεση με τον Τσίπρα που θαυμάζει και ο οποίος που εν μια νυκτί “διέγραψε” την Μακεδονία, έχει ζητήσει , μεταξύ άλλων, για την προκλητική Τουρκία: αυστηρές κυρώσεις, πάγωμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρώπη, εμπάργκο όπλων και πολλά άλλα, άκρως επιβαρυντικά και σκληρά μέτρα για τη χώρα του Ερντογάν.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr