Ο ALPHA κόβει ακόμα ένα πολυσυζητημένο πρόγραμμα του

by Manifesto

Το μαγειρικό ριάλιτι του ALPHA “Εφιάλτης στην κουζίνα” με παρουσιαστή τον Έκτορα Μποτρίνι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα προγράμματα του σταθμού.

Μάλιστα στο πρώτο μέρος της σεζόν επέστρεψε δυναμικά στους δέκτες μας σε εβδομαδιαία βάση. Ωστόσο, τα υγειονομικά μέτρα της πανδημίας σε συνδυασμό με το κλείσιμο της εστίασης οδήγησαν στην διακοπή των γυρισμάτων. Ενόψει της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν υπήρξαν επαφές μεταξύ του καναλιού και του Έκτορα Μποτρίνι, σύμφωνα βέβαια με τις τελευταίες εξελίξεις, οι συζητήσεις δεν οδήγησαν κάπου.

Αναλυτικότερα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Real Life” αναφέρει πως παρόλο που εξετάστηκε το ενδεχόμενο επαναφοράς του “Εφιάλτη στην κουζίνα”, δεν πέρασε το τεστ, αφήνοντας τον Έκτορα Μποτρίνι εκτός του ALPHA και της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ο σταθμός φαίνεται πως τα παίζει όλα για όλα όσον αφορά το “Bachelor” με σκοπό να χτυπήσει σοβαρά τον ανταγωνισμό.
πηγή: yupiii.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα