Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι γνωστός για την εύστοχη κριτική που κάνει κατά των πολιτικών του αντιπάλων και φυσικά από αυτήν την κριτική δεν θα ξέφευγε ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο υπουργός Υγείας ουσιαστικά ξεμπρόστιασε την απίστευτα αλαζονική στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ όπου και τον ρώτησαν για τις δηλώσεις του Στεφάνου Κασσελάκη ότι θα είναι αυτοδύναμος πρωθυπουργός στις επόμενες εθνικές εκλογές. Τότε ο υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε με το χαρακτηριστικό του ύφος αν υπάρχει μεγαλύτερη αλαζονεία από το να έχεις 14% στις δημοσκοπήσεις και να λες χωρίς καμία ντροπή ότι θα είσαι αυτοδύναμος πρωθυπουργός και να μοιράζεις υπουργεία: «Μεγαλύτερη αλαζονεία από τον κύριο Κασσελάκη που λέει ότι θα είναι αυτοδύναμος και μοιράζει ήδη υπουργεία, υπάρχει; Ο άνθρωπος έχει στις δημοσκοπήσεις 14% και λέει ότι είναι αυτοδύναμος πρωθυπουργός». Μάλιστα συνέχισε τις κατηγορίες του για την αλαζονική και εγωπαθή στάση του Στεφάνου Κασσελάκη, αναφέροντας: «Ο άνθρωπος δεν δίνει το πόθεν έσχες του και σηκώνεται και φεύγει από δημοσιογράφους που του κάνουν ερωτήσεις. Αυτό τι είναι, μη αλαζονεία; Είναι κομψότητα;». 

Είναι προφανές ότι κάτι θέλει να κρύψει 

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το πόθεν έσχες Κασσελάκη και γιατί καθυστερεί τόσο να το βγάλει στη δημοσιότητα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν κατηγορηματικός και είπε αυτό που σκέφτεται όλη τη Ελλάδα: «Δεν δημοσιεύει το Πόθεν Έσχες του γιατί είναι προφανές ότι κάτι θέλει να κρύψει. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται». Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε πως ο Στέφανος Κασσελάκης εκμεταλλεύεται ένα κενό της νομοθεσίας για να καθυστερήσει την δημοσίευση του Πόθεν Έσχες και να σώσει ο, τί σώζεται από το παρελθόν του: «Ο κύριος Κασσελάκης εκμεταλλεύεται ένα κενό της νομοθεσίας. Να το εξηγήσω να το καταλάβει ο κόσμος. Στο νομό περί Πόθεν Έσχες ποτέ δεν σκέφτηκε ο νομοθέτης ότι μπορεί ένας τουρίστας να γίνει αρχηγός της αντιπολίτευσης. Δεν το είχαμε σκεφτεί γενικά ως γεγονός. Ο κύριος Κασσελάκης ήρθε με το μαγιό του και δύο βερμούδες, είδε φως στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πήρε. Λέω ότι ο νομοθέτης δεν είχε προβλέψει ότι κάποιος τουρίστας μπορεί να πάρει ένα κόμμα. Έτσι δεν είχε βάλει άρθρο που να λέει ότι όταν εκλέγεσαι αρχηγός κόμματος της αντιπολίτευσης, πρέπει να καταθέτεις εντός κάποιων ημερών Πόθεν Έσχες. Γιατί; Διότι η λογική ήταν ότι για να γίνει κάποιος αρχηγός της αντιπολίτευσης θα ήταν ήδη πολιτικός πριν. Άρα θα έκανε από πριν Πόθεν Έσχες». 

Μάλιστα ο Αδωνις Γεωργιάδης θυμήθηκε και μια ακόμη αλαζονική συμπεριφορά του Στεφάνου Κασσελάκη σχετικά με το Πόθεν Έσχες: Τη στιγμή που ο Νίκος Ευαγγελάτος τον ρώτησε για την περιουσία και το πόθεν έσχες του, εκείνος είχε απαντήσει γεμάτος νευρικότητα το περίφημο «Είσαι λογιστής μου;», αποφεύγοντας να δώσει οποιαδήποτε ξεκάθαρη απάντηση. «Καθόλου αλαζονική συμπεριφορά ε; Αυτός είναι ο ορισμός της αλαζονείας», σχολίασε γεμάτο νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης για το περιστατικό. Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι μανούλα στα πρωϊνάδικα και στις κουτσομπολίστικες εκπομπές αλλά στην πολιτική τα βρίσκει σκούρα και τότε φαίνεται ο πραγματικός του εαυτός, ο αλαζονικός και εγωπαθής τύπος από τις ΗΠΑ που νομίζει ότι οι Έλληνες πολίτες είναι ιθαγενείς που μπορεί να τους πουλά φύκια με μεταξωτές κορδέλες για να κερδίσει ψήφους. Φυσικά όταν έχει μπροστά του πολιτικούς σαν τον Άδωνι, σίγουρα η ζωή του Στεφάνου Κασσελάκη ως πολιτικού θα είναι πολύ δύσκολη.