Επίσκεψη στις ΗΠΑ και στον Καναδά πραγματοποιεί η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως προκειμένου να ενημερώσει τους απόδημους Έλληνες για την επιστολική ψήφο

Το πρόγραμμα της υπουργού περιλαμβάνει επισκέψεις σε πόλεις με έντονο ελληνικό στοιχείο, όπως η Βοστώνη, η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο,  το Λος Άντζελες, το Μόντρεαλ και το Τορόντο. 

Εκτός από συμμετοχή σε ενημερωτικές εκδηλώσεις, η κ. Κεραμέως θα έχει επαφές με πρέσβεις και πρόξενους και εκπροσώπους και μέλη της ελληνικής κοινότητας. Επίσης, θα πραγματοποιήσει επίσημες συναντήσεις με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο και τους μητροπολίτες Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμο και Βοστώνης Μεθόδιο.

Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει ομιλίες στο Harvard Law School και στο Fletcher School of Law and Diplomacy. Η υπουργός θα συμμετάσχει και στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Μόντρεαλ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Βοστώνη και το Λος Άντζελες.