Με «καύσιμη ύλη» τους απολίτικ, τους έξαλλους αντισυστημικούς και τους «χουλιγκάνους» οπαδούς του πεζοδρομίου και των γηπέδων της πολιτικής, φουριόζος ολιγάρχης είναι έτοιμος να «πατήσει το κουμπί» για την ίδρυση νέου κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω ισχυρός παράγοντας, θεωρεί ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να υλοποιήσει τη μεγάλη φαντασίωσή του: να γίνει αρχηγός πολιτικού κόμματος και ότι… προκύψει.
Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του ισχυρίζονται πως αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος ο ολιγάρχης να κατέβει στο στίβο της πολιτικής ζωής. Διόλου απίθανο στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε.
Απλά να σημειώσουμε, πως ούτε τα ράσα κάνουν τον παπά, ούτε με τον παρά του μπορεί, όπως ενδεχομένως νομίζει, να εξαγοράσει τη ψήφο των πολιτών.