Δεν έχει τέλος το δράμα που ζουν οι εργαζόμενοι στα κομματικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν φτάνει που είναι απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να κάνουν μαύρο καλοκαίρι με τον Στέφανο Κασσελάκη να αδιαφορεί προκλητικά, ζητώντας δωρεές για το γαμήλιο ταξίδι του. Όπως φαίνεται από μια νέα καταγγελία των εργαζομένων, η ηγεσία του κόμματος επέλεξε να κάνει επιλεκτικές πληρωμές σε συγκεκριμένα πρόσωπα, προφανώς πρόσωπα της αρεσκείας Κασσελάκη, προκειμένου να συνεχίσουν να δουλεύουν κανονικά στα κομματικά μέσα.

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «e-tetradio», η οποία γνωρίζει καλά τα συριζαϊκά δρώμενα και την διαβάζουν πολλοί φίλοι του κόμματος, συνέβη ένα σοβαρό επεισόδιο με τους απλήρωτους εργαζόμενους που απεργούσαν και τον γνωστό παραγωγό Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος έχει εκφράσει στο παρελθόν τη στήριξή του στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Ο γνωστός παραγωγός, ο οποίος εργάζεται στο κομματικό ράδιο «Στο Κόκκινο» μετά από πρόσκληση του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να δουλέψει κανονικά και όταν οι εργαζόμενοι τον πληροφόρησαν ότι υφίσταται απεργία καθώς είναι απλήρωτοι, εκείνος τους απάντησε απαξιωτικά ότι δεν τον ενδιαφέρει, διότι ο ίδιος έχει πληρωθεί κανονικά!

Ο ίδιος έγραψε στα social media για το περιστατικό ότι «Είπα ότι δεν είμαι δημοσιογράφος –ούτε στην ΕΣΗΕΑ ούτε πουθενά αλλού- ότι δεν μου τηλεφώνησε κανείς να μην πάω και ότι στην τελική εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να απεργήσω» και συνέχισε κανονικά την εκπομπή του, προφανώς έχοντας τη στήριξη του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επέλεξε να τον πληρώσει κανονικά, όσο οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί για περίπου δύο μήνες. Όταν μάλιστα οι εργαζόμενοι του ζήτησαν να μην κάνει την εκπομπή, αναφέροντας ότι έχουν απεργία επειδή είναι απλήρωτοι, ο Νίκος Μουρατίδης φέρεται να τους απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει και ότι «χέστηκε». Απάντησε μάλιστα ότι το διάστημα που εργάζεται στον σταθμό ο ίδιος έχει πληρωθεί. Πλήρωσαν τον Νίκο Μουρατίδη και έχουν αφήσει τους υπόλοιπους απλήρωτους; Από ό τι φαίνεται η ευαίσθητη αριστερή εργοδοσία του Στέφανου Κασσελάκη κάνει πλέον επιλεκτικές πληρωμές μόνο σε εργαζόμενους της αρεσκείας του.

Απαξιωτική συμπεριφορά με τις πλάτες Κασσελάκη 


Τέλος ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε ότι «Εγώ όπου δε με πληρώνουν φεύγω», με τους απλήρωτους εργαζόμενους του ΣΥΡΙΖΑ να κοιτούν με έκπληξη την απαξιωτική συμπεριφορά εναντίον τους. Προφανώς με τις πλάτες της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε ο διευθυντής του ραδιοφώνου, Αδάμ Γιαννίκος, αντί να υποστηρίξει τα δίκαια αιτήματα των απλήρωτων εργαζομένων, υποστήριξε τον Νίκο Μουρατίδη, λέγοντας ότι έχει δικαίωμα να κάνει εκπομπή, βάσει δικαστικής απόφασης με την οποία έκανε ο ΣΚΑΙ εκπομπές κατά τη διάρκεια απεργίας, τότε που σύσσωμη η αριστερά καταδίκαζε υποκριτικά τον Άρη Πορτοσάλτε για την επιλογή να λειτουργήσει το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού. Εννοείται πως όλοι οι ευαίσθητοι δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται βρίσκονται δίπλα στους εργαζόμενους, είναι εξαφανισμένοι. Διότι αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, όπως είχε αποδειχθεί παλαιότερα και με τα κομματικά μέσα του ΚΚΕ, ότι η αριστερή εργοδοσία είναι η πιο αμείλικτη απέναντι στους εργαζόμενους, οι οποίοι και τελικά δεν βρίσκουν ποτέ το δίκιο τους.