Με ανάρτησή του στο Twitter / X ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης, αποδεικνύοντας το πόσο πραγματικές είναι «δημοκρατικές ευαισθησίες», που διατείνεται ότι έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τη χθεσινή αήθη επίθεση κατά της Δικαιοσύνης, η οποία προκάλεσε και την αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο Στέφανος Κασσελάκης εμπλουτίζει το λαϊκίστικο αντιδημοκρατικό του αφήγημα συμπεριλαμβάνοντας την αθώωση λόγω αμφιβολιών, αναφορικά με τους κατηγορούμενους στην δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Σημαντική λεπτομέρεια: η αθώωση των κατηγορουμένων έγινε με μεγάλες πλειοψηφίες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του δικαστικού ρεπορτάζ, ο αρμόδιος εισαγγελέας εξετάζει την περίπτωση να ασκήσει έφεση. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. Επίσης, αναφέρει ότι σήμερα αφέθηκε ελεύθερος ο σταθμάρχης των Τεμπών. Μόνο που δεν αφέθηκε ελεύθερος: βρίσκεται εκτός φυλακής σε κατ' οίκον περιορισμό και με απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Ο λόγος που ο κατηγορούμενος βρίσκεται εκτός φυλακής, είναι επειδή σε κάτι λιγότερο από ένα μηνά θα τελείωνε ανώτατο όριο προφυλάκισης -το περιβόητο 18μηνο, έχοντας παραμείνει προφυλακισμένος επί 17 μήνες-, συνεπώς μιλάμε για μια ακόμη περίπτωση fake news.

Μήπως τον «βάρεσε» ο ήλιος στη Μύκονο;

Η συγκεκριμένη επίθεση στη Δικαιοσύνη, δεν είχε κανέναν άλλο στόχο, από το να προσπαθήσει να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑϊκό αφήγημα περί του «καθεστώτος που έχει υποχείριό της τη Δικαιοσύνη». Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο τέλος της ανάρτησής του ο Στέφανος Κασσελάκης, «η "σύγχρονη δεξιά" έχει το δόγμα "κάτσε λίγο στην άκρη και θα σε φροντίσουμε εμείς". Για τον Ουμπέρτο Έκο, Αύγουστος ήταν ο μήνας που δεν υπάρχουν ειδήσεις. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του. Τώρα που λείπουν οι πολίτες, χορεύουν τα τρωκτικά». Βέβαια, σε κανένα «καθεστώς» δεν θα αθωώνονταν υπόδικοι ΣΥΡΙΖαίοι - για τους οποίους οι σύντροφοι πανηγύριζαν, επευφημώντας τη Δικαιοσύνη. Ένα «καθεστώς» το οποίο «έχει υποχείριό της τη Δικαιοσύνη», θα είχε φροντίσει να εξαντλήσει την αυστηρότητα των ποινών που επέσυραν τα αδικήματα, με τα οποία κατηγορούνταν οι συγκεκριμένοι υπόδικοι. Τι σόι «καθεστώς» είναι, αν «την χαρίζει» στους πολιτικούς του αντιπάλους; Μήπως, τον βάρεσε ο πολύς ο ήλιος στις ξαπλώστρες της Μυκόνου τον Στέφανο, κι απ' την ζάλη του δεν καταλαβαίνει τι γράφει; Ή μήπως απλά αδιαφορεί για την ζημιά που προκαλεί στην κοινωνία, επιτιθέμενος στη Δικαιοσύνη; Θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι ισχύει το πρώτο, αλλά πολύ φοβόμαστε ότι ισχύει το δεύτερο. Κι εφόσον πράγματι ισχύει, μιλάμε για άκρως επικίνδυνο άτομο.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Προχθές:
Στο αρχείο οι υποκλοπές, νόμιμες οι παρακολουθήσεις των υπουργών (και παραμένουν υπουργοί!).

Χθες:
Φιάσκο η σύλληψη των «δολοφόνων» του Καραϊβάζ.

Σήμερα:
Ελεύθερος ο σταθμάρχης των Τεμπών, το διορισμένο από τον Κώστα Καραμανλή «ανθρώπινο λάθος» στο οποίο φορτώθηκε όλη η ευθύνη του κρατικού εγκλήματος.

Η "σύγχρονη δεξιά" έχει το δόγμα "κάτσε λίγο στην άκρη και θα σε φροντίσουμε εμείς". Για τον Ουμπέρτο Έκο, Αύγουστος ήταν ο μήνας που δεν υπάρχουν ειδήσεις. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Αύγουστος είναι ο μήνας που ξεπλένει τα ίχνη του καθεστώτος του. Τώρα που λείπουν οι πολίτες, χορεύουν τα τρωκτικά».

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter / X