Φαίνεται ότι τα γνωστά τρολ που παίζουν το τοξικό παιχνίδι της αντιπολίτευσης στο διαδίκτυο, έβαλαν ξανά στο στόχαστρο τις παρελάσεις για μικροπολιτικά οφέλη . Αυτή τη φορά ένα πολύ γνωστό τρολ που κινεί τα νήματα, μιλά για δήθεν αυθόρμητα επεισόδια που θα πραγματοποιηθούν στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα γνωστά τοξικά τρολ όπως η Νταλαούρα προετοιμάζουν το έδαφος, λέγοντας ότι θα υπάρξουν διαμαρτυρίες στις παρελάσεις λόγω της τραγωδίας των Τεμπών. Μάλιστα τα τρολ έβαλαν φωτογραφίες από τις εποχές των μνημονίων, τότε που κομματικά υποκινούμενοι διέλυαν ή λοιδορούσαν τις παρελάσεις. Όλως τυχαίως, όπως θυμούνται όλοι, αυτά σταμάτησαν όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα θυμήθηκαν εκείνες τις τοξικές εποχές και προκειμένου να κάνουν αντιπολίτευση, δεν διστάζουν να υποκινουν σε βία, διαμαρτυρίες και να προσβάλλουν τον εορτασμό μιας εθνικής εορτής για μικροπολιτικά οφέλη.

Μάλιστα τους φόβους της για υποκινούμενα επεισόδια από τον ΣΥΡΙΖΑ στις παρελάσεις τη Δευτέρα 25η Μαρτίου γνωστοποιεί η Νέα Δημοκρατία. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε, δυστυχώς οι υπόγειοι μηχανισμοί της Κουμουνδούρου προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών δημιουργώντας νέους αγανακτισμένους και μπαχαλάκηδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου. Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Παίζουν τα ρέστα τους στη δημιουργία νέων "αγανακτισμένων'' και μπαχαλοποίησης. Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές. Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν. Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη».

Ακολουθούν μερικές από τις αναρτήσεις των γνωστών τρόλ:

/p>