Δεν έχουν τέλος οι εσωκομματικές κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι πρόκειται πλέον για ένα μικρό κόμμα με μονοψήφιο ποσοστό. Μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με τον βουλευτή Ροδόπης της Νέας Αριστεράς, Φερχάτ Οζγκιούρ, άναψε φωτιές καθώς η Νίνα Κασιμάτη βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί με το...γάντι στον αψύ Κρητικό.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης έκανε μια ανάρτηση για μια συνάντηση που είχε με τον βουλευτή Ροδόπης, Φερχάτ Οζγκιούρ, γράφοντας ότι συναντήθηκε με τον φίλο και σύντροφό του για να συζητήσουν για τα προβλήματα του ΕΣΥ στο νομό. Να σημειωθεί ότι ο Φερχάτ Οζγκιούρ ανήκε στον ΣΥΡΙΖΑ και προσχώρησε στην Νέα Αριστερά, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη. Οι φήμες θέλουν μάλιστα τον συγκεκριμένο βουλευτή να συζητάει την επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν βλέπει πιθανότητες επανεκλογής με την Νέα Αριστερά. Ωστόσο αυτή η ανάρτηση φαίνεται πως εξόργισε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, η οποία φρόντισε να γράψει ένα σχόλιο γεμάτο καρφιά κάτω από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη. Όπως έγραψε η ίδια, ο Παύλος Πολακης θα έπρεπε να του κάνει παρατήρηση για το γεγονός ο Φερχάτ Οζγκιούρ και άλλοι μειονοτικοί βουλευτές της Νέας Αριστεράς τρέχουν πίσω από την τουρκική Πρεσβεία και τους ψευτομουφτήδες που προσπαθεί να επιβάλλει η Άγκυρα, απέναντι στους νόμιμους μουφτήδες που διορίζει το ελληνικό κράτος.

Η αντίδραση της Κασιμάτη


Φυσικά η αντίδραση της Νίνας Κασιμάτη κατευθύνεται κυρίως προς τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος αντί να μιλάει και να αντιδράει για τα σοβαρά εθνικά θέματα, πίνει καφέδες με βουλευτές που έχουν σχέσεις με την τουρκική Πρεσβεία στην Θράκη. Βέβαια κι εμείς αναρωτιόμαστε όχι μόνο τι γνώμη έχει ο Σωκράτης Φάμελλος και η Κουμουνδούρου γι αυτήν τη φωτογραφία αλλά πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια η Νίνα Κασιμάτη, όταν ο εν λόγω βουλευτής Ροδόπης ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Και πού να μάθει ότι συζητάει για την επιστροφή του στο κόμμα. Βέβαια η αντίδραση της Νίνας Κασιμάτη πηγάζει από τις φήμες που θέλουν τον Παύλο Πολάκη να βάζει υποψήφιος στην ίδια εκλογική περιφέρεια με την ίδια, καθώς με τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τύχη στα Χανιά. Μάλιστα η βουλευτής σε μια τέτοια περίπτωση έχει ήδη διαρρεύσει πως θα κοιτάξει προς το ΠΑΣΟΚ. Οπότε το σχόλιο της κάτω από την ανάρτηση Πολακη λαμβάνει μια άλλη διάσταση. Σε κάθε περίπτωση εδώ έχει δίκιο και αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο έμεινε σιωπηλός ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος ως γνωστόν δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

img-1467.webp