Τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια των δύο μελών του πληρώματος του πυροσβεστικού ελικοπτέρου εκφράζει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.
Πρόκειται για τον Δανό και τον Έλληνα πιλότο, που έπεσαν σήμερα κατά την διάρκεια σύγκρουσης με έτερο ελικόπτερο τύπου Bell κατά την προσπάθεια πυρόσβεσης στην περιοχής της Ψάθας στην Δυτική Αττική.
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια των δύο μελών του πληρώματος του πυροσβεστικού ελικοπτέρου, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ψάθα.
Με αυταπάρνηση και αίσθημα ευθύνης υπηρέτησαν την αποστολή τους μέχρι την τελευταία στιγμή, θυσιάζοντας ό,τι πολυτιμότερο είχαν.
Στις οικογένειές τους, στους συναδέλφους τους και στους οικείους τους απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Η Πατρίδα τούς οφείλει ευγνωμοσύνη.
Παραμένουμε όλοι στο πλευρό των πυροσβεστών, εθελοντών και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση των πυρκαγιών.