Με επικριτικό τρόπο σχολίασε η ΝΔ τη δήλωση του Νίκου Παππά για τη Δικαιοσύνη σε σχέση με την τραγωδία των Τεμπών, για την οποία ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός «κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας» και πως «αλήθεια και δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.».

«Πριν ο κ. Παππάς μιλήσει για δικαιοσύνη, πρέπει πρώτα να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της, που τον καταδικάζει για παράβαση καθήκοντος» σχολιάζει χαρακτηριστικά η ΝΔ την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Παππάς: Ο Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας

Πυρά κατά του πρωθυπουργού για την τραγωδία στα Τέμπη εξαπολύει με δήλωσή του ο Νίκος Παππάς. Τον κατηγορεί για προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών.

Σύμφωνα με τον τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία «κάθε ημέρα που περνά νέες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι στόχος του πρωθυπουργού είναι η συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών».

«Δεν φθάνει που όρισε πρόεδρο του ΟΣΕ τον κ. Τερεζάκη, τον άνθρωπο δηλαδή που ήταν εξωτερικός σύμβουλος του ΟΣΕ για θέματα σηματοδότησης– τηλεδιοίκησης. Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο κ. Πυργίδης που τοποθέτησε στην επιτροπή συγκάλυψης, μετά την παραίτηση Ζηλιασκόπουλου, είχε στο παρελθόν συμβάσεις παροχής συμβουλών στον ΟΣΕ. Δηλαδή ο ελεγκτής πληρωνόταν από τον ελεγχόμενο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών.

«Τα ασυμβίβαστα είναι προκλητικά. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας, αλήθεια και δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ», καταλήγει ο κ. Παππάς.