Στην 90ή ΔΕΘ και την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Παπαθανάσης.
Ο Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε σχετικά, μεταξύ άλλων, πως: «Η σημερινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σταθερότητας, προοπτικής και αυτοπεποίθησης».
Πιο αναλυτικά, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, ο Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε:
«Η σημερινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σταθερότητας, προοπτικής και αυτοπεποίθησης. Η Ελλάδα του σήμερα είναι μια χώρα ισχυρότερη, με μια οικονομία που έχει σταθερές βάσεις και μπορεί πλέον να επιστρέφει στην κοινωνία το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας των προηγούμενων ετών.
Η πρόοδος, όμως, δεν είναι ούτε δεδομένη ούτε αυτονόητη. Χρειάζεται καθημερινή δουλειά, υπεύθυνες αποφάσεις και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων που δημιουργούν ανάπτυξη, καλύτερες θέσεις εργασίας και περισσότερες ευκαιρίες για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.
Για εμάς ιδιαίτερη σημασία έχει αυτή η πρόοδος να φτάνει σε κάθε γωνιά της χώρας, στην Περιφέρεια και φυσικά στην Αιτωλοακαρνανία. Να μεταφράζεται σε καλύτερες υποδομές, καλύτερες υπηρεσίες Υγείας και Παιδείας, στήριξη των οικογενειών, των επαγγελματιών, των αγροτών και των ανθρώπων που επιλέγουν να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους. Συνεχίζουμε με σχέδιο, σταθερότητα και πίστη στις δυνατότητες της πατρίδας μας. Για μια Ελλάδα πιο ισχυρή, με περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερη καθημερινότητα για όλους».