Σκληρή απάντηση στους Σπαρτιάτες και τον πρόεδρό τους Βασίλη Στίγκα έδωσε η δημοσιογράφος Νατάσα Γιάμαλη η οποία έλαβε εξώδικο διότι χαρακτήρισε το κόμμα «επίγονους της Χρυσής Αυγής».

«Εύχομαι από καρδιάς, η "κηροζίνη" του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Κασιδιάρη να αποδειχθεί νοθευμένο καύσιμο που αργά η γρήγορα θα οδηγήσει το όχημα σε ανεπανόρθωτη βλάβη» επισημαίνει σε ανάρτηση της η Νατάσα Γιάμαλη. 

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης της είναι το εξής: 

«Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε σε όλη τη δημοσιογραφική μου πορεία να έχω λάβει δυο εξώδικα. Ένα από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη κι ένα χθες από τους "Σπαρτιάτες" και τον Βασίλη Στίγκα. Ο ίδιος κι οι βουλευτές/ βουλεύτριες των "Σπαρτιατών" με καλούν να ανακαλέσω εντός τριών ημερών τον χαρακτηρισμό "επίγονοι των χρυσαυγιτών" σε σχετική ανάρτηση μου για το κόμμα τους στις 2 Μαρτίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενημερώνω τον ίδιο, την κοινοβουλευτική του ομάδα αλλά και όσους στο μέλλον θεωρήσουν πως θα περιορίσω την σταθερά αντιφασιστική μου στάση, δράση και λόγο, πως παραμένω αμετακίνητη. Εύχομαι από καρδιάς, η "κηροζίνη" του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Κασιδιάρη να αποδειχθεί νοθευμένο καύσιμο που αργά η γρήγορα θα οδηγήσει το όχημα σε ανεπανόρθωτη βλάβη».