Στοίχημα για το αποτέλεσμα των εκλογών έβαλαν Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνος Σκουρλέτης που διασταύρωσαν τα… ξίφη τους στον αέρα του Mega με αντικείμενο την οικονομία.

Το στοίχημα αφορά το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα το βράδυ της 21ης Μαΐου και, κατόπιν πρότασης Σκουρλέτη, θα είναι ένα κουτί σοκολατάκια, με την Ντόρα Μπακογιάννη να σημειώνει πως θα είναι στα Χανιά, εν τούτοις θα στείλει το κουτί με τα σοκολατάκια.

Τόνισε όμως ότι «πολύ φοβάμαι πως θα αναγκαστεί να τα πληρώσει ο κ. Σκουρλέτης».

Νωρίτερα υπήρξε ένταση και αντιπαράθεση όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα των τοπικών νομισμάτων και ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα και υποστήριξε την καινοφανή θεωρία, σύμφωνα με την οποία «μια μορφή παράλληλου νομίσματος είναι τα διάφορα pass. Η ΝΔ έχει βγάλει τρία pass, εγγυάται η ίδια ότι αυτά έχουν αντίκρισμα στην αγορά και πάνε οι άλλοι είτε με την εφαρμογή στο τηλέφωνο είτε με μια καρτούλα και κάνουν τις αγορές τους».

Η Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε να του απαντήσει λέγοντας πως «επειδή τα οικονομικά δεν νομίζω ότι είναι το φόρτε σας, δεν την αφήνουμε αυτήν την κουβέντα;»