Την Πέμπτη 1η Ιουνίου ξεκινούν τα δρομολόγια του πολυτελούς high speed catamaran, Santorini Palace, της Minoan Lines προς Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Σύρο και Νάξο. Τα δρομολόγια θα ξεκινούν στις 9 το πρωί από τα λιμάνια τους Πειραιά και του Ηρακλείου. 

Το Santorini Palace μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ και είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω. 

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Minoan Lines φροντίζει για τις μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που κάνουν ακόμη πιο ευχάριστη την παραμονή των επιβατών στο πλοίο στο πλοίο. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν το ιδανικό πρωινό, με καφέ, κρουασάν, γιαούρτι, μέλι και φρέσκα φρούτα ή ένα ελαφρύ γεύμα με νόστιμα wraps και υγιεινές σαλάτες από το βασικό ή το vegetarian μενού της Minoan Lines. Μπορούν ακόμη να απολαύσουν και το αγαπημένο τους κοκτέιλ εν πλω. 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα των δρομολογίων και μοναδικές προσφορές, οι επιβάτες μπορούν να μπουν στο www.minoan.gr, ή να απευθυνθούν στα κεντρικά πρακτορεία, στα λιμενικά γραφεία της Minoan Lines και στους ταξιδιωτικούς πράκτορες.