Μιλάνε όλοι, μιλά κι ο “εκπρόσωπος” των τυμβωρύχων

213

«Η κυβέρνηση έχει πλέον αναγάγει την τυμβωρυχία σε καθημερινό άθλημα», δήλωσε (χωρίς να κοκκινίζει) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο κ. Γεραπετρίτης “πανηγυρίζει” (σ.σ.: μόνο στο μυαλό των συριζαίων υπάρχουν αυτά) «ακριβώς στην ίδια γραμμή με τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη χθες. Μάλλον πανηγυρίζει για το γεγονός ότι, εν μέσω πανδημίας, έχουμε 6.000 λιγότερους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, για το ότι ποτέ δεν συνταγογράφησαν δωρεάν και μαζικά τα τεστ, για το ότι ποτέ όλον αυτόν τον καιρό δεν προχώρησαν σε επιτάξεις». Στη συνέχεια επανέλαβε τη “γραμμή” του κόμματός ότι δήθεν «ακόμα και τώρα που προχώρησαν σε κάποιες επιτάξεις, στην πραγματικότητα ο ιδιωτικός τομέας είναι αυτός που έχει επιτάξει τα δημόσια νοσοκομεία».
Τέλος, ενημέρωσε(!) τους ακροατές του κομματικού ραδιοφώνου και για το σχέδιο του νομπελίστα Πισσαρίδη, λέγοντας ότι «ο κ. Πισσαρίδης είναι σαν να έχει βγει από χρονοκάψουλα από τον καιρό του μνημονίου».

Συμπέρασμα: τι να “μας πει” κι ο νομπελίστας Πισσαρίδης, όταν μιλά ο Ηλιόπουλος.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr