Μια φορά κατσαπλιάς, πάντα κατσαπλιάς!

by Manifesto

Ζαλισμένος και φοβισμένος ο Αλ. Τσίπρας, από τα εσωκομματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, θεώρησε σκόπιμο να αραδιάσει του κόσμου τα ψέμματα κατά τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το κόμμα του κατά του υπουργού Οικονομικών.  Εννοείται, πως αυτό το έκανε με το γνωστό αυθάδικο και λαϊκίστικο  στυλ που τον διακρίνει.

Ο αθεόφοβος έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να “χρεώσει” στη σημερινή κυβέρνηση “κούρεμα χρεών” σε επιχειρήσεις που έκαναν οι τράπεζες, όταν ο ίδιος κυβερνούσε! Επίσης, είπε σε πανελλήνια μετάδοση ότι η ΝΔ με τον νέο πτωχευτικό νόμο “καταργεί” την προστασία της πρώτης κατοικίας όταν είναι γνωστό ότι την είχε καταργήσει ο Τσακαλώτος τον Γενάρη του 2019! Τα ψέμματα του δεν έμειναν αναπάντητα από τον πρωθυπουργό, ο οποίος με έγγραφα, χάρτες και πλήθος στοιχείων εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον επικεφαλής της Κουμουνδούρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που ο Τσίπρας βίωνε ένα ακόμη πολιτικό Βατερλό, δια χειρός Μητσοτάκη, ήταν αμίλητος και απαθής. Η μόνη παραφωνία ήταν κάποια… γκαρίσματα που ακούστηκαν από τον… υπαρχηγό του.

Συμπέρασμα: Ο Τσίπρας υπέστη βαριά ήττα. Ωστόσο αυτή η πανωλεθρία δεν θα τον κάνει ούτε πιο σεμνό, ούτε πιο προσεκτικό. Το αντίθετο. Για όσους τον γνωρίζουν και μιλάνε μαζί του, υποστηρίζουν ότι από τη στιγμή που πιστεύει πως μπορεί να “φτιάξει” εν έτη 2020 “κίνημα αγανακτισμένων ιδιοκτητών” που θα “ρίξει” την κυβέρνηση και ο ίδιος θα “επανέλθει στην εξουσία”, θα συμπεριφερθεί πολιτικά ως… καλός κατσαπλιάς.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα