Φαίνεται ότι η ευρεία αμφισβήτηση της ηγεσίας του στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πολλά νεύρα στον Στέφανο Κασσελάκη. Ωστόσο πολύ βαρύ και ηλεκτρισμένο είναι το κλίμα σε όλο τον κομματικό μηχανισμό, καθώς οι έριδες δεν λένε να σταματήσουν και το κόμμα έχει κατακρημνιστεί δημοσκοπικά.

Έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε και ένα ενδιαφέρον, ιδιαίτερα τεταμένο τετ α τετ με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ορκίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα βουλευτής Επικρατείας, εμποδίζοντας τον έτσι να γίνει ο ίδιος βουλευτής μετά την παραίτηση του Οθωνα Ηλιόπουλου. Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος ενώ η Πόπη Τσαπανίδου φανερά αμήχανη προσπαθεί να του μιλήσει. Ωστόσο εκείνος δεν σταματά σχεδόν καθόλου. 

Φαίνεται πως της κρατά το γεγονός ότι άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα και κράτησε για τον εαυτό της την βουλευτική έδρα. Άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξη του άφησε καρφιά κατά της Πόπης Τσαπανίδου, αναφέροντας ότι η γνωστή δημοσιογράφος πήγε κόντρα στη βούληση του Όθωνα Ηλιόπουλου, του προέδρου και των μελών του κόμματος. Δύσκολα τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι φανερό ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο κόμμα όλες οι φραξιες και οι τάσεις. 

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες:

tsapanjpg.webp
kasselakis-tsapanidou-3-0jpg.webp
kasselakis-tsapanidou-2jpg.webp