Αποποιήθηκε το κόμμα της, αποποιήθηκε και τον κολλητό της Παύλο Πολάκη η Φωτεινή Καρυστινάκη αλλά τελικά πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη.

Η Καρυστινάκη είναι νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό και συνδικαλίστρια την οποία φιλοξένησε στην πρωινή του εκπομπή το Mega με εκείνη να δίνει ρεσιτάλ κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τους υγιειονομικούς. Επιχείρησε δε με παραληρηματικό λόγο να χρεώσει στην κυβέρνηση τους νεκρούς από τον κορωνοϊό απλά και μόνο για να υπερασπισθεί μια χούφτα αντιεμβολιαστές.

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα (δεξιά) κατά την επίσκεψή του στον Ευαγγελισμό!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Γιαννακός τους είχε προσδιορίσει σε περίπου 10.000 ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από αυτούς οι 8150 έκλεισαν ήδη ραντεβού πραγματοποιώντας τον εμβολιασμό τους. Οπότε η κυρία Καρυστινάκη υπερασπίζεται λιγότερους από 2000 σε σύνολο 100.000 υγειονομικών! Πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν μια ιδιαίτερη ευαισθησία με τις ισχνές μειοψηφίες.

Μόνο που η χαρά της «ανεξάρτητης» αναπληρώτριας συντονίστριας Νομαρχιακής Υγείας ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιας με τη Δούρου το 2014 δεν κράτησε πολύ μιας και ο Στέλιος Πέτσας την αποκάλυψε με το καλημέρα. «Εγώ εκφραζω τον Πολάκη; Δεν ντρέπεστε; Χαρακτηρίζετε πολιτικά έναν άνθρωπο χωρίς να τον ξέρετε;» διαμαρτυρήθηκε αλλά οι μάσκες είχαν πέσει!

Δείτε το βίντεο: