Δεν πρόλαβε να απολαύσει την εκλογή του στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, και ρίχνεται πάλι στη μάχη των εκλογών για την αυτοδυναμία, αυτή τη φορά, της Νέας Δημοκρατίας

Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», ο κ. Θεοδωρικάκος καλεί τους φίλους του να δώσουν το παρόν σε εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 1η Ιουνίου στη Riviera Coast (Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Βούλα 166 75). 

Ο πρώην υπουργός πιστεύει ότι η αυτοδυναμία είναι ένας στόχος ρεαλιστικός και επισημαίνει τη σημασία που έχει στη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού το γεγονός ότι για πρώτη φορά η Νέα Δημοκρατία, ενώ είναι κυβέρνηση, αυξάνει τα ποσοστά της. Καλεί όμως σε κάθε ευκαιρία τους πολίτες να πάνε μαζικά στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, μιας και πρόκειται για νέες εκλογές και οι κάλπες θα είναι άδειες. Που σημαίνει ότι πρέπει να ξαναγεμίσουν με τη δύναμη του μέτρου και της λογικής που χαρακτηρίζει τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας.

photo-2023-05-29-18-25-23.jpg