Με τη δέουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 29/05/2023 η ορκωμοσία των 300 νέων βουλευτών που προέκυψαν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ανάμεσά τους ήταν αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία τουλάχιστον 100 βουλευτές εισέρχονται για πρώτη φορά στη Βουλή, με αρκετούς από αυτούς να είναι εκτός από καλοντυμένοι και ιδιαίτερα αγαπητοί στους αρχηγούς των κομμάτων τους.

Ενδεικτικό παράδειγμα των προαναφερόμενων αποτελεί ο φρέσκος και καθαρός Φάνης Παπάς, ο οποίος εισήλθε στη Βουλή με τη Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνοντας ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό ψήφων σε μία πολύ δύσκολη περιφέρεια, τη Β' Θεσσαλονίκης.

Ο κ.Παπάς συγκέντρωσε 24.877 σταυρούς στο 92,74% της ενσωμάτωσης κατορθώνοντας να επισφραγίσει με αυτόν τον τρόπο μία άρτια επικοινωνιακή καμπάνια, η οποία πλαισιώθηκε από πολυπληθείς εμφανίσεις ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Αυτό φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εκτός από τα συγχαρητήρια πριν και μετά τις εκλογές, με μεγάλη χαρά κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας, τον πλησίασε και του τσίμπησε το μάγουλο λέγοντας του και κάτι που προφανώς «μένει μεταξύ τους» προς το παρόν.

Η προαναφερόμενη κίνηση - για όσους γνωρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη- μόνο τυχαία δεν ήταν αναφορικά με το μέλλον του κ.Παπά, ο οποίος να σημειωθεί πως ανήκει στο στενό πυρήνα των προεδρικών εντός της συμπρωτεύουσας για ό,τι σημαίνει αυτό για το μέλλον....