Με τον «αέρα» της κυριαρχίας του και στο debate των πολιτικών αρχηγών που έγινε χθες και στο οποίο αναδείχθηκε εκ νέου η σαφής πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σταθερή διακυβέρνηση και προκοπή του τόπου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα δύο «παραδοσιακά» κάστρα του κυβερνώντος κόμματος.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα και τη Μαγνησία, στο πλαίσιο των περιοδείων του ενόψει των εκλογών της 21ης Μάη, στέλνοντας το μήνυμα της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας για αυτοδύναμη Ελλάδα.

Στην πόλη των Τρικάλων,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος σε συζήτηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, με θέμα «Για τις πόλεις που θέλουμε», στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στον Βόλο, όπου στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επαναλάβει τις πρωτοβουλίες της κυβερνητικής θητείας για τη στήριξη της κοινωνίας σε συνθήκες κρίσης, αλλά και πρόγραμμα του κυβερνώντος κόμματος για συνέχιση αυτής της στήριξης, ανάμεσα σε άλλα, με επέκταση του market pass, αυξήσεις μισθών και μείωση της ανεργίας. Στην κατεύθυνση αυτή, όπως είπε άλλωστε και χθες, η Νέα Δημοκρατία έχει μελετημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα. Σε αντίθεση προφανώς με το πρόγραμμα το ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός, αν εφαρμοστεί οδηγεί σε νέο μνημόνιο.