«Ο Άδωνις είναι για δύσκολες αποστολές», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη για τον νέο υπουργό Υγείας. Μιλώντας στο Mega, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, η οποία ως φίλη του παραβρέθηκε χθες στην τελετή παράδοσης - παραλαβής, έκανε λόγο για σωστή απόφαση του πρωθυπουργού να τον τοποθετήσει στο εν λόγω υπουργείο.

«Ως φίλη του κ. Γεωργιάδη πήγα χθες στην τελετή παράδοσης – παραλαβής. Ο Άδωνις είναι ο μαχητής της ΝΔ στις δύσκολες φάσεις, έχει πάρει δύσκολες αποστολές και τις έχει βγάλει πέρα. Όταν κανένας δε μιλούσε στα δύσκολα της ΝΔ, ο Άδωνις ήταν μπροστά. Μιλάμε για τα θέματα της παράταξης. Γι’ αυτό, για τον Άδωνι, πάνω σε αυτά τα θέματα δεν μπορεί να μιλήσει κανείς. Ο Άδωνις είναι για δύσκολες αποστολές, σωστά τον έβαλε εκεί (σ.σ. στο υπουργείο Υγείας). Στις δύσκολες φάσεις της ΝΔ, ο Άδωνις ήταν αυτός που έβγαινε, που απαντούσε, που είχε άποψη, που αγωνιζόταν, όταν κάποιοι άλλοι ήταν πίσω από τοίχους», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε επίσης ότι το πρώτο μέλημα του νέου υπουργού θα πρέπει να είναι η χρηματοδότηση και οι προσλήψεις στα νοσοκομεία. «Πρέπει να δούμε στα νοσοκομεία την χρηματοδότηση και τις προσλήψεις προσωπικού. Τα νοσοκομεία θα πρέπει να λειτουργούν με τον κόσμο που πηγαίνει εκεί να αισθάνεται ασφαλής, να εξυπηρετείται γρήγορα, να μην περιμένει στα εξωτερικά ιατρεία 6 – 7 ώρες, να μην υπάρχουν ράντζα», σημείωσε.