δούρου (η)

  1. αυτή που ζει στην ανέχεια, φτωχή «είδα το βίντεο με την κυρία Ρένα μπροστά στο άδειο της ψυγείο και συγκινήθηκα, δεν ήξερα ότι είναι τόσο δούρου»
  2. κακή ηθοποιός «μπορεί να είναι δούρου, αλλά είναι πάντα πρώτη στους αγώνες και τις διεκδικήσεις της αριστεράς κι αυτό είναι που μετράει»
  3. αυτή που έχει πρόβλημα μνήμης, αμνησιακή «μόνο μια δούρου δεν θα θυμόταν ότι αυτά που καταγγέλλει σήμερα είναι ακριβώς αυτά που έκανε χτες».

 

Βοηθήστε τη να γεμίσει το ψυγείο της

Με ιδιαίτερη συγκίνηση είδα το βίντεο με τη συντρόφισσα Ρένα Δούρου μπροστά στο άδειο της ψυγείο να αγωνιά για το πώς θα το γεμίσει.

Ομολογώ ότι ζούσα με την πλάνη ότι τα μεγαλοστελέχη των κυβερνητικών κομμάτων που ταυτοχρόνως είναι και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχουν οικονομικά προβλήματα τέτοιου μεγέθους ώστε να ανησυχούν για το ψυγείο τους.

Όπως φαίνεται, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, τουλάχιστον για την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, η οποία με πίκρα μάς λέει ότι τα διάφορα pass «δεν γεμίζουν το ψυγείο κανενός και καμιάς μας».

Επειδή η ανθρωπιά πρέπει να είναι υπεράνω πολιτικών διαφορών, νομίζω ότι η πολιτεία οφείλει να βοηθήσει τη Ρένα τη Δούρου να γεμίσει το ψυγείο της, τουλάχιστον για τις γιορτές του Πάσχα.

Μετά ας αναλάβει το Σπίτι του Ηθοποιού.

 

Ουδεμία σύγκριση

Ακούγοντας την απαξίωση με την οποία η συντρόφισσα Δούρου μιλά για τα pass της κυβέρνησης, κάποιοι θυμήθηκαν τα κουπόνια του ενός ευρώ που μοίραζε η ίδια ως περιφερειάρχης Αττικής.

Πάντως δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση καθώς:

α) τα κουπόνια της είχαν προοδευτικό πρόσημο και

β) δίνονταν σε μια περίοδο που η ίδια και οι σύντροφοί της είχαν φροντίσει να είναι πολύ χειρότερη από τη σημερινή.

 

Ας τρελάνει (και) τους Γάλλους!

Πολύ καλά κάνει η συντρόφισσα Σβίγκου και σπεύδει στη Γαλλία προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αγώνα των Γάλλων να τινάξουν στον αέρα το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας τους αρνούμενοι τη σύνταξη στα 64.

Είμαι σίγουρος ότι είναι απολύτως ικανή και να επιβεβαιώσει ότι τα 64 είναι κακή ιδέα αλλά και να εξηγήσει γιατί η καλύτερη ηλικία για συνταξιοδότηση είναι τα 67, όπως τα καθιέρωσε και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης του κόμματός της.

 

Σατανικά σημάδια

Δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν το ότι κάποιοι σύντροφοι (μεταξύ των οποίων και τα στελέχη του κόμματος του ανθρώπου-παγόνι) είδαν μια σβάστικα στην εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας του ποδοσφαίρου.

Είναι σύνηθες για τους θρησκόληπτους να βλέπουν παντού σημάδια των σατανικών δυνάμεων τις οποίες παριστάνουν ότι πολεμούν.