Τη δυνατότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη να παντρευτεί τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ στη χλιδάτη παραλιακή περιοχή Χάμπτονς, στο Λόνγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, σχολίασε με μία εύστοχη ανάρτησή του στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ. 

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει χρήματα και θέλει να μας τα δείχνει #Κασσελακης #Hamptons», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία παρακολούθησε διαδικτυακά, πως δεν μπορούσε να βρίσκεται μαζί με τους συντρόφους του, καθώς πήγε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα, στο Χάμπτονς, για να παντρευτεί με τον Τάιλερ. 

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι έχει άδικο, ειδικά αν λάβει υπόψη πόσες φορές έχει κάνει επίδειξη πλούτου -ενώ παράλληλα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει ότι είναι «αριστερός»- ο Στέφανος Κασσελάκης.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν πρόεδρο που παλεύει για να εδραιώσει τη «Σύγχρονη Αριστερά» στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κοινωνία, ενώ ταυτόχρονα θέλει να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών και να τους εξασφαλίσει μια δίκαιη ζωή. Την ίδια στιγμή, δηλώνει εφοπλιστής και ψηφίζει στην Εκάλη.