Στις φθηνές κατηγορίες του Κυριάκου Βελόπουλου που, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι το γραφείο του έχει μετατραπεί σε... ανθοπωλείο λόγω της αγοράς λουλουδιών αξίας 6.000 ευρώ απάντησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

Καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, τον οποίο αναπαρήγαγε με τη γνωστή του λεπτότητα και ο Παύλος Πολάκης κάνοντας τη συνηθισμένη φασαρία στα social media, ο Λευτέρης Αυγενάκης εξήγησε ότι το ποσό που έχει δαπανηθεί για λουλούδια είναι 240 ευρώ. 

«Επειδή κ. Βελόπουλε ρωτάτε αν ισχύει, σας απαντώ: Ισχύει. Είναι σύμβαση έως 31/12/2024, για τις δημόσιες σχέσεις του υπουργείου και η οποία απομειώνεται βάσει των αναγκών εάν και εφόσον υπάρχουν. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως για το έτος 2024 έως σήμερα έχει δεσμευτεί συνολικά το ποσό των 240 ευρώ (τα οποία ακόμα δεν έχουν εκταμιευτεί)! Επιτέλους σοβαρευτείτε! Η χώρα χρειάζεται υπεύθυνη αντιπολίτευση! Και δυστυχώς στο κόμμα σας δεν την βρίσκει!» έγραψε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Χ, συνοδεύοντας την ανάρτηση του με μια φωτογραφία του Κυριάκου Βελόπουλου την ώρα που πουλάει από την τηλεόραση το πλήρως τεκμηριωμένο επιστημονικά βιβλίο με τις επιστολές του Ιησού.