Δεν τους έφτανε η βόμβα που έσκασε στα πόδια τους με το Γεωργούλης Gate και τις χυδαίες δηλώσεις υποψηφίων βουλευτών και στελεχών κατά του θύματος , ήρθαν και οι Τσακαλώτος-Δραγασάκης να βάλουν φωτιά στα τόπια του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με δηλώσεις τους, τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ μιας “κυβέρνησης ηττημένων”. Με λίγα λόγια, αμφισβήτησαν ευθέως την στρατηγική Τσίπρα που δημόσια λέει «όχι» σε μια τέτοια κυβέρνηση.

Το γιατί το έκαναν τώρα (λίγες ημέρες πριν τις εκλογές), ίσως έχει να κάνει με τις συζητήσεις που γίνονται στο εσωτερικό του κόμματος για το ενδεχόμενο(σ.σ.: μάλλον κάτι θα γνωρίζουν κι αυτοί για τις αρνητικές δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια της η ηγεσία του κόμματος)ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστεί ακόμη μία ήττα το βράδυ των εκλογών της 21ης Μάϊου, από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά είναι τα στελέχη εκείνα που αναμένεται να ζητήσουν τον λογαριασμό από τον Τσίπρα εφόσον, όπως όλα δείχνουν σήμερα, χάσει τις εκλογές.

Αυτή τη στιγμή δεν βάζουν θέμα αλλαγής ηγεσίας, αλλά αυτό θα αποφασιστεί μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Αν, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα και μάλιστα με καθαρή απόσταση από τη ΝΔ τότε όλα είναι ανοιχτά. Ακόμη και να αρχίσουν να βαρούν τα νταούλια εναντίον του Αλ. Τσίπρα…