Χαλαρός έφτασε στη Βουλή για την ορκωμοσία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν τη συνέχιση της σκληρής δουλειάς, με την ατζέντα του να είναι ήδη γεμάτη, στο πλαίσιο της δέσμευσής του για μια ισχυρή Ελλάδα, μια πατρίδα με περισσότερη ευημερία, με περισσότερη δικαιοσύνη για όλους.

5923234.jpg

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού προσλήθε στα κοινοβουλευτικά έδρανα, έπιασε κουβέντα με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είναι χαλαρός και ευδιάθετος, παίρνοντας «μία ανάσα» εν όψει της δουλειάς για τις μεταρρυθμίσεις της τετραετίας που έχει θέσει ως στόχο.

Έτσι, αύριο Τρίτη ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το υπουργείο Υγείας και την Παρασκευή το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Σήμερα, δε, θα έχει συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου με τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Την Πέμπτη, 6 Ιουλίου, οπότε και ξεκινά η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, θα περιγράψει τις βασικές προτεραιότητες για ακόμα περισσότερες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές.

5923214.jpg
5923213.jpg
5923174.jpg
5923166.jpg
5923210.jpg