Στην πολιτική κρισιμότητα της μάχης των ευρωεκλογών δίνει έμφαση ο πρωθυπουργός, προτάσσοντας το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και την ευρωπαίκή πορεία του κυβερνώντος κόμματος.

Σε ανάρτησή του στο «Χ» o Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στις υποψηφιότητες του κυβερνώντος κόμματος για την Ευρωβουλή με στόχο τη νίκη στις κάλπες της 9ης Ιουνίου «για να συνεχίσει η φωνή μας να ακούγεται ισχυρή στην Ευρώπη».

«Καθεμία και καθένας από τους 42 υποψηφίους μας κομίζουν κάτι σημαντικό στην κοινή προσπάθεια η Νέα Δημοκρατία να είναι ο μεγάλος νικητής των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Για να συνεχίσει η φωνή μας να ακούγεται ισχυρή στην Ευρώπη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης χαρακτηρίζει τη ΝΔ το κόμμα της Ευρώπης, υπογραμμίζοντας: «Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της Ευρώπης. Το κόμμα το οποίο έχει αποδείξει ότι ξέρει να διαπραγματεύεται προς όφελος κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, που την κράτησε στην Ευρώπη και κάνει την Ελλάδα Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα.»

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της Ευρώπης. Το κόμμα το οποίο έχει αποδείξει ότι ξέρει να διαπραγματεύεται προς όφελος κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, που την κράτησε στην Ευρώπη και κάνει την Ελλάδα Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα. pic.twitter.com/jEeO4IJKNf

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) April 20, 2024 >

Καθεμία και καθένας από τους 42 υποψηφίους μας κομίζουν κάτι σημαντικό στην κοινή προσπάθεια η Νέα Δημοκρατία να είναι ο μεγάλος νικητής των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Για να συνεχίσει η φωνή μας να ακούγεται ισχυρή στην Ευρώπη.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) April 20, 2024 p>