Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν το αγαπημένο θέμα των κουτσομπολίστικων εκπομπών, καθώς ο ίδιος καλούσε τους δημοσιογράφους για να προβάλλει την ζωή του με τον σύντροφό του, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο κερδίζει ποσοστά και παράγει... πολιτική. Σε αυτό το πλαίσιο ο Γιώργος Λιάγκας επιτέθηκε με άγριο τρόπο στον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατίας, κατηγορώντας τον για αχαριστία ενώ τόνισε ότι του αξίζει το 3%.

" "

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος αντέδρασε με έντονο τρόπο σε όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε γνωστό podcast ότι η συνέντευξη που έκανε στο πολυτελές εξοχικό του στις Σπέτσες (αυτό που βάφτισαν την πισίνα… γούρνα για να τη δικαιολογήσει στις αρχές) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν μια κακή κίνηση για το πολιτικό του μέλλον. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ξέσπασε κατά του Στέφανου Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας τον αχάριστο διότι μέσα από την προβολή που είχε μεταξύ άλλων και από την εκπομπή του κατάφερε να πάρει σχεδόν 15% στις ευρωεκλογές. Χωρίς μάλιστα να παράγει σοβαρή πολιτική. Ενώ τώρα βρίσκεται σε ένα κόμμα του 3% και όπως χαρακτηριστικά λέει ο Γιώργος Λιάγκας, είναι τελικά το ποσοστό που του αξίζει. Βέβαια δεν μπορούμε να αδικήσουμε τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης ζητούσε τις κάμερες και τα κανάλια ενώ έβαλε μέχρι και δημοσιογράφους κουτσομπολίστικων εκπομπών στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. Όπως είπε «Η πτώση του είναι δίχως στοπ. Έχει μια τελείως εσφαλμένη εντύπωση για τη σχέση μας, θεωρώντας ότι η συνέντευξη των Σπετσών ήταν κομβική για την πτώση του στον πολιτικό στίβο. Και το λέει για πρώτη φορά ευθέως. Υπάρχει μια λέξη που ο ελληνικός λαός τη λέει αχαριστία. Ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει. Και πιθανόν το 3,5% που παίρνει στις δημοσκοπήσεις, να είναι αυτό που του αξίζει. Μου άρεσε το αφήγημά του και επέλεξα να τον βοηθήσω. Ο κύριος Κασσελάκης από αυτήν εδώ την εκπομπή μόνο ευνοημένος βγήκε. Να του θυμίσω πως όταν τύγχανε υπερπροβολής από αυτήν εδώ την εκπομπή, πήρε 15% στις εκλογές».

Η πισίνα που έκρυψαν και η αχαριστία 


Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι απέφυγαν επίτηδες σε εκείνη τη συνέντευξη να δείξουν την πισίνα της βίλας Κασσελάκη στις Σπέτσες, προφανώς για να τον προστατεύουν από όλη τη σχετική συζήτηση για τη νομιμότητά της. Επιπλέον ο παρουσιαστής ξέσπασε διότι ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας υπονόησε στο podcast ότι η πτώση του στο 3% οφείλεται στο γεγονός ότι εμφανιζόταν διαρκως σε εκπομπές σαν του ίδιου και ξεκαθάρισε ότι ενώ είχε αποφασίσει να τον στηρίξει, τώρα το μετανιώνει διοτι ειναι αχάριστος και του αξίζει ένα κομματίδιο του 3%. Ένας από τους πάρα πολλούς που μετάνιωσαν που στήριξαν ενεργά τον Στέφανο Κασσελάκη. Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας «Η συνέντευξη των Σπετσών ήταν η καλύτερή του εμφάνιση στην τηλεόραση. Αν θέλαμε να του κάνουμε κακό, επειδή η αχαριστία έχει κι όρια, πίσω από το σπίτι των Σπετσών υπήρχε και μια πισίνα, την οποία δεν τη δείξαμε, γιατί δεν θέλαμε να κάνουμε κακό σε κανέναν», πρόσθεσε και κατέληξε: «Αυτοί που του είπαν ότι του κάνει κακό ο Λιάγκας, μετά τον έδιωξαν από τον ΣΥΡΙΖΑ κι έκανε ένα… κομματίδιο που παίρνει 3%. Προσέξτε ποια είναι η φύση του ανθρώπου, αποδίδει την πτώση του σε μένα τώρα. Είναι ντροπή να λέει ότι η πτώση του οφείλεται στη συνέντευξη των Σπετσών. Είναι αχαριστία αυτό το πράγμα». Πάντως αυξάνονται και πληθύνονται τα πρόσωπα που μετάνιωσαν οικτρά που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη, ρίχνοντας μάλιστα βαριές αιχμές για τη συμπεριφορά του και ίσως αυτό δεν είναι τυχαίο.