Στο τέλος του μήνα αναμένεται η ανακοίνωση του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.

Και καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία το πράγμα, το επιτελείο του αυτές τις ημέρες έχει επιδοθεί σε ένα εξαντλητικό ξεσκαρτάρισμα των υποψηφίων που θα κατέβαιναν με τον Γιώργο Πάτουλη και διεκδικούν τη μεταγραφή στο δικό του ψηφοδέλτιο.

Όπως γράφει ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα», διεκδικούν γιατί μερικές από τις επιλογές Πατούλη κάτι πρώην πολιτευτές του ΛΑΟΣ κ.λπ ούτε η Πειραιώς ούτε ο ίδιος ο Χαρδαλιάς έχουν ιδιαίτερη διάθεση να τις επωμιστούν.

Νέες αφίξεις

Θέμα ημερών είναι λοιπόν να μάθουμε ποιοι θα πλαισιώσουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ αν και κάποια ονόματα έχουν ήδη διαρρεύσει. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν ανάμεσα στις υποψηφιότητες τη Χριστίνα Κεφαλογιάννη, αδελφή της Ολγας Κεφαλογιάννη, και την επιχειρηματία Αλεξάνδρα Πάλλη κόρη της Φάνης Πάλλη Πετραλιά. Σίγουρη θεωρείται, επίσης, η υποψηφιότητα της συζύγου του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου Αννας Μαρίας Φλώρου Τσικρικώνη, που δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη στα αυτοδιοικητικά και είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παπάγου.

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στα βόρεια θα είναι κι ο ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, ενώ για τον κεντρικό τομέα ακούγεται ο Βασίλης Καπερνάρος.

Από ηθοποιού,ς στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά, θα δούμε τη Βάσια Παναγοπούλου, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Σταύρο Νικολαΐδη. Και από αθλητές τον «Μπιγκ Σόφο», Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, τον Μιχάλη Ζαμπίδη, τον Βασίλη Κωνσταντίνου, τον Νίκο Καρούλια, τον Πέτρο Γαλακτόπουλο, τον Αγγελο Παυλακάκη και την Ερρικα Πρεζεράκου.