Ως «τεράστια επιτυχία» χαρακτήρισε το έργο του καλωδίου ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στο Action 24.
Ο κ. Καραγκούνης υπογράμμισε ότι το έργο θα συνεχιστεί, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία με τη μεγάλη γαλλική εταιρεία που συμμετέχει στην υλοποίησή του.
«Για το ζήτημα του καλωδίου το είπαμε, είναι τεράστια επιτυχία και θα συνεχιστεί σε συνεργασία με την πολύ μεγάλη γαλλική εταιρεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Θα προχωρήσουμε στην πόντιση»
Ο υφυπουργός εμφανίστηκε κατηγορηματικός ως προς τη συνέχιση του σχεδιασμού, σημειώνοντας ότι το επόμενο βήμα είναι η πόντιση του καλωδίου.
«Θα προχωρήσουμε στην πόντιση του καλωδίου, τεράστιο ευρωπαϊκό έργο, πέρα και πάνω από όλα», τόνισε ο Κώστας Καραγκούνης, δίνοντας έμφαση στην ευρωπαϊκή διάσταση της διασύνδεσης.
Καραγκούνης: «Για το ζήτημα του καλωδίου το είπαμε, είναι τεράστια επιτυχία και θα συνεχιστεί σε συνεργασία με την πολύ μεγάλη γαλλική εταιρεία. Θα προχωρήσουμε στην πόντιση του καλωδίου, τεράστιο ευρωπαϊκό έργο, πέρα και πάνω από όλα». pic.twitter.com/sDqds5ThlB
— tomanifesto.gr (@tomanifesto) October 2, 2026