Ένας ακόμη άνδρας μπήκε στη λίστα των θυμάτων του 51χρονου που τραυμάτισε εντελώς αναίτια με κατσαβίδι, χθες, Κυριακή (30/03) στο Κορωπί.

Πριν ο δράστης επιτεθεί κατά ανυποψίαστου επιβάτη σε αστικό λεωφορείο στο Κορωπί και εισβάλλει στο Α.Τ. όπου επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικούς, τραυμάτισε σοβαρά ακόμη έναν άνδρα, πριν ανέβει στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, ο 51χρονος προσέγγισε ένα ζευγάρι που βρισκόταν σε στάση λεωφορείου και απευθύνθηκε στον άνδρα ρωτώντας τον «αν είναι εκείνος ο μανάβης». Τότε, του επιτέθηκε με το κατσαβίδι και τον κάρφωσε στο μάτι.

Ο 57χρονος άνδρας, που ήταν το πρώτο θύμα της χθεσινής επίθεσης του 51χρονου δράστη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, υπό τον κίνδυνο να χάσει το μάτι του.

Αρχικά, μετέβη στο Θριάσιο, όπου του έγινε συρραφή στο βλέφαρο κι εξετάστηκε από γναθοχειρουργό. Έπειτα οδηγήθηκε στο ΚΑΤ για νευροχειρουργική εκτίμηση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς, για να εξεταστεί από οφθαλμίατρο.

Έγινε κανθοτομή για αποσυμπίεση από το αίμα και πλέον ο 57χρονος νοσηλεύεται για παρακολούθηση.

Για τη σύλληψη του δράστη κλήθηκε στο σημείο και η ΕΚΑΜ, αλλά δεν χρειάστηκε, καθώς τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο δράστης είχε βιάσει μια γυναίκα 31 ετών στην Παιανία