Κορωνοϊός: Τρεις υπουργοί σε καραντίνα

142
ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Και τρίτος υπουργός τέθηκε σε προληπτική καραντίνα. Έτσι μετά τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Παπαθανάση, σε απομόνωση στο σπίτι του βρίσκεται και ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς και οι τρεις ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο υπουργός Ναυτιλίας ενημερώθηκε σήμερα ότι “σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό COVID-19. Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κ. Πλακιωτάκης βρίσκεται ήδη σε απομόνωση έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστεί αρνητικός”.

Θυμίζουμε ότι σε καραντίνα έχουν τεθεί και οι Άδωνις Γεωργιάδης και  Νίκος Παπαθανάσης, καθώς κι αυτοί χθες Τετάρτη είχαν συνάντηση με Ισραηλινό επιχειρηματία που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  δεν συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο και ακολούθησαν πιστά το πρωτόκολλο της καραντίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr