Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση εναντίον του.
Ο πρόεδρος της ΕΛΛΑΣ επισκέφθηκε την Αθωνική Πολιτεία την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, όπου είχε συναντήσεις και επαφές, με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να σχολιάζει την παρουσία του το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.
«Δεν χρειαζόμαστε άλλον θεομπαίχτη»
«Πήγε να ψάλει ο Τσίπρας;» διερωτήθηκε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Η κοινωνία έχει αρκετούς θεομπαίχτες υποστεί, δεν χρειαζόμαστε άλλον έναν».
Συνεχίζοντας την επίθεσή της, ανέφερε: «Αν ψέλνει σε υποκατάσταση των αγγλικών που δεν μιλάει, ας παραμείνει εκεί».
Η ίδια υποστήριξε ότι «η κοινωνία χρειάζεται ανθρώπους που είναι αληθινοί και είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν για να δώσουν λύσεις».