Χαμός στο twitter από την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα... καλώδια του Predator που, όπως είπε στην Ηγουμενίτσα, μαζεύει ο πρωθυπουργός φεύγοντας από το Μάξιμου.

Στην προσπάθειά του να δείξει σιγουριά για την νίκη ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να πείσει ότι μετά την 21η Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου και στο πλαίσιο αυτό μίλησε για... καλώδια που υποτίθεται ότι μαζεύει.

Παραβλέποντας το γεγονός, δηλαδή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποχωρήσει από το Μαξίμου μετά τις εκλογές αφού στο δρόμο για τις δεύτερες κάλπες προβλέπεται ο σχηματισμός υπηρεσιακής κυβέρνησης με επικεφαλής τον πρόεδρο μιας εκ των δικαστικών αρχών (ΣτΕ, Άρειος Πάγος, Νομικό Συμβούλιο) η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα έριξε το twitter.

Τα σχόλια βροχή αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζονται να περιγράφουν ένα λογισμικό παρακολούθησης ως σύστημα παρακολούθησης που έβαζαν παλιά στα «καφάο» του ΟΤΕ ή μάλλον καλύτερα σαν τα συστήματα που χρησιμοποιούσαν καθεστώτα στο όνομα των οποίων ομνύουν ακόμη και σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν υποστηρίξει πως μεταφέρθηκε το... Predator από την Αθήνα σε τρίτη χώρα με... αεροπλάνο.

Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να εμπλέξει προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης αναδεικνύει και την εμμονή που διακατέχει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εμμονή που τον έχει οδηγήσει τις τελευταίες ημέρες να τείνει εκ νέου το χέρι στον Νίκο Ανδρουλάκη και να τον εκλιπαρεί για συνεργασία προκειμένου από κοινού να οδηγήσουν στην φυλακή πολιτικά πρόσωπα. Να κάνει δηλαδή πράξη την απαίτηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ζητούσε να μπουν φυλακή πολιτικοί αντίπαλοι για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές το 2019.